Duon om livet som influencer och mamma: “Man är ju mer än bara morsa”

Kenza Zouiten Subosic och Ines Kokic (Foto: Instagram / meranbaramorsa)

Bjuder in lyssnarna till både familjekaoset och influencervärlden.

Kenza Zouiten Subosic var en av Sveriges största bloggare och sedan dess har följarna fått se henne gå från tonårig modebloggare till att gifta sig, skaffa familj och bygga ett flertal företag.

Ines Kokic, som länge varit vän med podcastkollegan, skapade 2020 rubriker när det kom fram att hon tagit över en annan influencers konto, med tillhörande följare. Ines Kokic har sedan dess utvecklat en influencerkarriär där följarna så småningom byts ut mot egna fans.

Under nästan 5 år som jag drivit detta konto så har jag fått väldigt många nya följare som bytts ut mot dom gamla som fanns då jag tog över kontot, sade hon då till Nyheter24.

Lanserar podcast

I sina respektive kanaler blandas mode och resande med det vardagliga familjelivet och nu startar de båda alltså en gemensam podcast. Lyssnarna kommer få följa profilerna på en personlig resa och få en inblick i såväl privatliv som influencervärlden och familjekaoset.

Såhär beskriver duon själv podcasten:

I nya podden “Mer än bara morsa” pratar Kenza Zouiten Subosic & Ines Kokic om livet som trebarnsmorsor och allt vad det innebär. Med en öppensinnad inställning och nära till skratt tar de er bakom kulisserna i både familjekaoset och influencervärlden. Förhoppningsvis leder denna resa till att hitta tillbaka till sig själv utöver mammarollen, för man är ju mer än bara morsa. Eller?