Isabella Löwengrips bolag öppnar butik: “Ett nytt kapitel för oss”

Isabella Löwengrip

Influencern grundade bolaget 2013.

Isabella Löwengrip har både grundat och investerat i flera bolag genom åren. Ett av dem är sko- och accessoarvarumärket Flattered, som hon grundade 2013 tillsammans med Gustav Lidén, Hanna Kwiatkowska och Pingis Hadenius. Både Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius har tagit ett steg tillbaka och äger numera bara en liten del av bolaget.

Bolaget hade en tillväxttakt på omkring 90 procent mellan 2020 och 2022 och dubblade under 2021 sin omsättning till över 90 miljoner kronor. Flattered ska ha haft särskilt stor framgång i Kina.

Öppnar butik i Stockholm

Varumärket har tidigare haft ett par tillfälliga butiker, men nu satsar man på en permanent fysisk försäljning. Till hösten slår man upp portarna till en 60 kvardratmeter stor butik i centrala Stockholm.

Vi är stolta över att tillkännage öppnandet av Flattereds första flagship store i Bibliotekstaden i höst. Att kliva ut från den digitala sfären in i vår fysiska värld markerar ett nytt kapitel för oss. Att bjuda in våra kunder till ett utrymme som förkroppsligar varumärket Flattered, byggt på skandinaviskt minimalism och hantverk, är otroligt spännande, säger Gustav Lidén, medgrundare och vd, i en kommentar.