Miljonerna fortsätter regna över influencern: ”Stor efterfrågan”

Alice Stenlöf

Kan unna sig en saftig utdelning.

Alice Stenlöf, som tidigare drev en podcast med influencerkollegan Bianca Ingrosso, har gjort en lysande karriär som influencer. Idag har hon över 400 000 följare på Instagram och driver podcasten ”Vad fan hände?” tillsammans med Klara ”Tanby” Elvgren. 

Samtidigt har hon också ett eget modevarumärke som hon grundade tillsammans med Hubso, men nu ska driva i egen regi. Modevarumärket håller just nu på att förbereda sig för en relansering och e-handeln är stängd. Men trots det går det ingen nöd på influencern, som fortfarande kammar hem miljoner på sina sociala medier.

Färska siffror

Under 2023 ökade intäkterna från 6 miljoner kronor till 7,8 miljoner kronor. Samtidigt steg rörelseresultatet från 2,7 miljoner kronor till 5,5 miljoner kronor. Det visar den senaste årsredovisningen för Alice Stenlöf AB.

Bolagets omsättning har ökat kraftigt till följd av stor efterfrågan på dess tjänster, går det att läsa i en kommentar till bokslutet.

Att Alice Stenlöf dragit in rejäla summor i bolaget, innebär också ett rejält klirr i den personliga kassan. Hon kan nämligen unna sig en utdelning på 3 miljoner kronor.