Siffrorna visar – så gick influencerns kristallsatsning: ”Blickar optimistiskt framåt”

Emelie Walles (press/skärmdump från Instagram)

Omsatte en halv miljon kronor, på tre månader.

Det var i slutet av september 2023 som Emelie Walles butik och e-handel “Vibes of mind” slog upp portarna. Nu har det första bokslutet trillat in, som visar hur bra lanseringen av kristallbutiken faktiskt gick. 

Intäkterna uppgick till närmare en halv miljon kronor, under företagets första tre månader. Samtidigt hade företaget rörelsekostnader på omkring det dubbla. Rörelseresultatet landade på en förlust med 425 000 kronor.

Men trots resultatet är Emelie Walles optimistisk och menar att siffrorna inte är någon överraskning och att de fortsätter blicka framåt.

Vi blickar optimistiskt framåt mot framtiden då företaget fortsätter att stärkas och växa månad för månad, vilket är fantastiskt kul, säger hon i en kommentar till Influens och fortsätter:

Genom att fatta beslutet att avstå från externa investerare valde vi istället att tillföra eget kapital till bolaget genom lån. Detta är självklart något som återspeglas i bokslutet eftersom att verksamheten bara varit aktiv i 3 månader. Vi är över förväntan och tacksamma för att vi omsatte en halv miljon våra första tre månader.