Är du redo att bli en certifierad influencer?

Influens Certifiering är ett kompetensbevis och kvalitetsmärkning för dig som identifierar dig som influencer eller kreatör. Testet tar ca. 30-45 minuter att genomföra och om du får 80% rätt samt bidrar med relevanta reflektioner kommer du att bli certifierad.

Denna certifiering är framtagen av Influens.se, Sveriges ledande branschtidning för influencer marketing och influencers. Vi är en oberoende aktör som representerar samtliga parter inom influencer marketing-branschen.

FAQ – Influens Certifiering

Certifieringen innebär att du som influencer får göra ett digitalt test. Testet omfattar kunskap, frågor samt egna reflektioner och tar ca 30-45 minuter att göra. Det krävs minst 80% rätt och relevanta reflektioner för att bli certifierad.

Testet innehåller frågor om branschen, reklammärkning, upphovsrätt, ekonomi, förmånsbeskattning, etik m.m.

Influens.se – den oberoende branschtidningen för alla som arbetar med influencer marketing.

Certifieringen är kostnadsfri för influencers och kreatörer.

Endast influencers och kreatörer i Sverige.

Ett kompetensbevis och kvalitetsmärkning som ökar influencers och kreatörers seriositet och attraktionskraft, mot kunder, agenter/byråer och följare.

Ett tydligt och vägledande stöd i valet av influencers och kreatörer för samarbeten.

Ett bra sätt att säkerställa kompetens hos de influencers och kreatörer man väljer att företräda och samarbeta med tillsammans samt att visa seriositet gentemot både influencers och kunder.

Som konsument känns det tryggt att veta att de influencers man följer har kunskap och förståelse för sin yrkesroll och vilka regler och ansvar det innebär.

Kontakt

Frågor eller fundering? Vänligen hör av er till vår certifieringsansvarig Bianca!