Desirée Nilsson Mykkänen om att börja blogga igen: ”Har saknats hela tiden”

Desirée Nilsson Mykkänen (Bild: Instagram @nilsson.desiree)

Slutade blogga och blev mäklare, nu är hon aktuell i Farmen.

Desirée Nilsson Mykkänen gjorde sig känd som ”Dessie” under bloggarnas storhetstid. År 2017 berättade bloggerskan att hon skulle sluta blogga, lämna smeknamnet bakom sig och satsa på en karriär som fastighetsmäklare. År 2020 skrev hon sitt sista blogginlägg för att sedan göra en comeback i december 2023.

Nu är bloggveteranen aktuell i tv-programmet Farmen som hade säsongspremiär i helgen. Det var i samband med det som profilen avslöjade att hon har tankar på att börja blogga igen.

Jag skulle vilja det, främst för min egen skull. För mig var skrivandet en terapi och det har känts som att något har saknats hela tiden. Samtidigt har vi inte en ”blogg-era” 2024, så det är inte som att jag kommer fokusera på den och bli stor som jag var förut. Men för min egen skull skulle jag vilja göra det, och om någon läser så är det väl kul, säger hon till Aftonbladet.