Elin Molimenti öppnar frisörsalong: ”Har ingen aning om hur man startar”

Elin Molimenti (Bild: Instagram @styleelin)

Salongens namn väcker frågor.

Influencern Elin Molimenti är inte ny i frisörbranschen. Faktum är att hon i över 15 år hyrt in sig på olika salonger, vilket hon själv beskriver som helt fantastiskt. Nu är hon däremot redo att ta steget att öppna en egen salong, en resa hon också tänker ta med sina Youtube-följare på. I en ny serie med namnet ”Vägen till salongen”, kommer profilen låta följarna få följa med under arbetet och förberedelserna inför öppningsfesten.

Jag har ingen aning om hur man startar en frisörsalong men genom åren har jag samlat på mig så mycket erfarenhet om vad för arbetsplats jag vill vara i. Men med en del hjälp på traven, passion och vilja ska ni få följa med på den första flisan som rivs till årets fetaste öppningsfest där ni är inbjudna, skriver hon på Instagram.

Namnet på salongen, Meltsow, har väckt frågor. Detta efter att Nyheter24 skrivit om hur namnet översätts till ”smält sugga” av google translate, om man skriver det som två ord. Att det inte är så salongens namn ska skrivas och att det såklart finns fler möjliga översättningar, är klart, men vad den egentliga betydelsen av namnet och hur det kom till, det vill profilen inte avslöja riktigt än.

Hur namnet kom till kommer att komma ut i avsnitt 2 på min Youtube kanal, skriver Elin Molimenti i en kommentar till Influens.