Färska siffror: Så går det för Anna Pankova och Kristian Täljeblad

Anna Pankova och Kristian Täljeblad (Foto: Press - Tony Ottosson / Viaplay Sverige)

Anna Pankova och Kristian Täljeblad träffades i reality-programmet ”Paradise hotel” år 2017. Sedan dess har intresset kring dem vuxit starkt och de driver stora kanaler på Instagram och Tiktok samt en gemensam på Youtube.

Under 2020 sändes dessutom parets egna serie ”Anna och Kristian Forever” på Viafree, som handlade om deras förberedelser inför bröllopet. De har även haft en ”Paradise hotel”-podd, där programmets deltagare intervjuades, som lades ner i början av 2021. Idag driver de en podd vid namn ”Eat Sleep Reality”, där de diskuterar olika reality-program.

De har med andra ord valt att göra det mesta tillsammans sedan de blivit ett par. Något som även speglas i aktiebolaget som enkelt har döpts till ”Anna & Kristian AB”. Duons räkenskapsår sträcker sig till och med sista april och nu har de senaste siffrorna presenterats.

Under föregående år sprängde Anna och Kristian två miljoner kronor i omsättning. Men under det senaste räkenskapsåret 20/21 har omsättningen i bolaget minskat med cirka 20 procent och landat på 1,6 miljoner kronor. Samtidigt har rörelseresultatet mer än halverats. Det uppgick till cirka 264 000 kronor.

Paret har inte kommenterat siffrorna i rapporten, men Influens.se söker Anna Pankova och Kristian Täljeblad för en kommentar.