Galli agency växer – Claudia Galli Concha: “Ett bolag fullt med smarta och bra brudar”

Claudia Galli Concha

Grundades för ett år sedan, nu rekryterar hennes byrå anställda från både Nofuzz media och Nelly. 

Claudia Galli Conchas började sin karriär som skådespelare, och har medverkat i flertalet filmer och serier, bland andra serien “Skilda världar” och filmen “Suedi”. Hon har också många års erfarenhet av att själv vara influencer och har på olika sätt arbetat med sina sociala medier i 15 år, innan intresset för att starta en egen byrå väcktes.

I oktober 2022 grundade hon Galli agency, en agentur- och marknadsföringsbyrå som tar sig an både sociala medier, content, event och influencer marketing. 

Eftersom jag själv arbetat som influencer vet jag hur branschen kan vara. Mitt mål med Galli Agency är att vi ska vara en marknadsföringsbyrå som kan se både ur företagens och profilernas perspektiv. Genom att kunna erbjuda både större färdiga upplägg samt enstaka uppdrag i kombination med transparens om vad man som kund faktiskt betalar för, förenklar vi stegen till en värdefull och grym kampanj, säger Claudia Galli Concha, vd för Galli Agency, i ett pressmeddelande. 

Efter bara ett år består byrån av tre heltidsanställda men ytterligare en på ingång i december. Den senaste rekryteringen, Alice Ledin, kommer närmast från NoFuzz media där hon arbetat som Client manager. På Galli Agency kommer hon att arbeta i rollen som säljare och projektledare.

Jag har en vision om att driva ett bolag fullt med smarta och bra brudar, där vi tillsammans kan vara en tillgänglig byrå som stärker både företag och profiler. Kvinnor som skapar tillsammans kommer med mycket power och känslan av ”sky’s the limit” tycker jag är så inspirerande! Just nu jobbar vi tre personer på heltid med en fjärde person på väg in i december, detta samtidigt som vi stöttas av fantastiska praktikanter. Jag hade inte kunnat vara stoltare.