Lovisa Worges succérekord – flög förbi miljonen

Foto: Lovisa Worges Instagram

Lovisa Worge blev en del av Bianca Ingrosso AB under 2018 när hon anställdes som assistent. I tidigare intervjuer har både Bianca och Lovisa förklarat att Lovisa fått strukturera upp alla Biancas samarbeten, schema, mejl och allt som hör till, i sin roll. I november förra året tog Bianca in en ny assistent i form av Julia Höjner, och gjorde Lovisa till sin koordinator.

Men samtidigt som Lovisa har jobbat med Bianca har hon även drivit sin egen influencer-verksamhet på sociala medier, som vuxit i raketfart. I skrivande stund har hon 142 800 följare på Instagram och genomför reklamsamarbeten regelbundet.

Och nu har Lovisas årsredovisning, för hennes aktiebolag som bedriver hennes verksamhet inom influencer marketing, trillat in. Viktigt att notera är att bolagets räkenskapsår är brutet och börjar första september.

Under det senaste tolv månaderna har Lovisas omsättning ökat med över 130 procent och landat på 1,6 miljoner kronor. Hon har med andra ord krossat miljonen med råge samtidigt som hon gjort en vinst på 1,1 miljon kronor. En ökning med nära 440 procent jämfört med föregående år.

I rapporten förklarar Lovisa endast att ”bolagets omsättning har ökat kraftigt till följd av större efterfrågan på bolagets tjänster”.

Influens.se söker Lovisa Worge för kommentar.