Margaux Dietz och Apoteas VD får huvudroller i ny realityserie: ”Lite Kardashian-style”

Margaux Dietz och Apotea-grundaren Pär Svärdson

Margaux Dietz, Apotea-grundaren Pär Svärdson och Sorosh Tavakoli, mannen bakom videoannonsbolaget Videoplaza, är tre av fem entreprenörer som ska ha huvudrollerna i SVT:s senaste serie-satsning. Det skriver Breakit.

SVT gör en realityserie om fem entreprenörer där de följer med oss i våra liv, lite Kardashian-style, säger Sorosh Tavakoli till sajten.

Man får betala med sitt privatliv. Jag ska bygga ett riktigt stort bolag och har begränsad tid, men det ligger något fint i att bjuda med folk i det man gör. Jag vill bjuda in till det rummet och visa att jag också går runt och har ångest, är stressad, inte riktigt vet och hittar på ‘as I go’.

Enligt Sorosh Tavakoli kommer serien att heta Vägen till framgång och håller just nu på att spelas in. Men redan inom kort, i augusti månad, är det tänkt att serien ska komma ut.

Det är sjukt omständigt att ha ett kamerateam med sig och man vet inte vad man kan säga och inte. Det är stressigt men också väldigt fint att få dela med sig av det man gör och inspirera andra till att göra bra grejer, fortsätter Sorosh Tavakoli.

SVT har inte kommenterat uppgifterna ännu.