Nicole Falciani slog 4 miljoner – dubblade vinsten

Influencern Nicole Falciani är engagerad i många projekt samtidigt. Hon är aktiv på Instagram, Youtube och Tiktok där hon delar med sig av sitt liv i Rom, samtidigt som hon flätar in influencer-samarbeten i sina kanaler. Hon driver även en blogg hos Elle.se samt podden ”Nej men ärligt” med kollegan Tully Yayik. Nicole har även släppt två böcker och varit programledare för realityserien Paradise Hotel.

RELATERAT: Nicole Falcianis nya podd toppar listan – ”en och annan sanning”

Och nu har siffrorna för Nicoles senaste räkenskapsår summerats. Värt att nämna är att den senaste rapporten för bolaget Nicole Falciani AB är längre än 12 månader, mer exakt är det 18 månader och slutar sista december 2021. Vad anledningen till det längre räkenskapsåret är, har man inte meddelat. Men redaktionens gissning är att man inte vill fortsätta med brutet räkenskapsår.

Siffrorna i rapporten är dock glasklara och visar att influencerns intäkts- och vinstkurva fortsätter att stiga. Under de 18 månaderna har intäkterna nämligen ökat med 91 procent, jämfört med året innan, och landat på 4,4 miljoner kronor. Rörelseresultatet har samtidigt stigit med 155 procent, och uppgått till 2,3 miljoner kronor.