Pernilla Nyrensten investerar i Matilda Djerfs varumärke: ”Gör det så himla bra”

Djerf Avenues team (Foto: djerfavenue.com) och Pernilla Nyrensten

Revolution Race-grundaren Pernilla Nyrensten investerar i Matilda Djerfs modevarumärke Djerf Avenue. På tre år har moderaketen, som drivs av Matilda och hennes sambo, gått från dryga 1,3 miljoner kronor till 81 miljoner i omsättning.

Våra resor med Revolution Race och Djerf Avenue är väldigt lika. De har stått och packat order själv, de har gjort allt som vi har gjort. Så vi ser väldigt mycket upp till dem och tycker att deras resa har varit fantastisk. Detta känns som en väldigt bra match, och det är väldigt roligt att få göra det här tillsammans, säger Matilda Djerf till Di.

Pernilla Nyrensten berättar att hon har följt företaget länge och att hon ser stora möjligheter för Djerf Avenue, och väljer därför att stötta företaget i sin tillväxtresa.

Jag har följt deras resa med glädje och sett hur de har jobbat. Så jag väljer att investera. Jag tror och hoppas att det är bra att de kan få in lite kapital, så de kan fortsätta fokusera på det som är viktigt, utan att det ska bli hämmande när man bygger ett så stort bolagsvärde, säger hon till sajten.

Pernilla berättar även att hon inte kommer att göra några drastiska förändringar, men att hon kommer att stötta och bidra med sin kunskap längst vägen.

Tanken är att Matilda och Rasmus ska driva bolaget, men att jag ska vara med och till exempel ställa frågor och hjälpa till med att ta fram en treårsplan. Jag kommer även att hjälpa till med att lägga lite struktur, men det får inte bli för mycket heller för det måste få bli så som de gör för de gör ju det så himla bra, så det ska inte ske någon tokförändring, säger Pernilla Nyrensten.