Sanna och John Guidetti har lanserat en app – samarbetar med stjärnkock

skärmdumpar från Sanna Guidettis Instagram

Influencern och fotbollsspelaren tar steget in i hälsobranschen. 

Sanna Guidetti och maken John Guidetti har på Instagram gått ut och marknadsfört en ny app som de båda står bakom. Appen är en kost-app där användaren får tillgång till färdiga kostscheman. 

I motsats till många andra kost-appar strävar vi efter att användare inte ska behöva rapportera sin mat, vilket vi vet kan ge ångest. Vi föreslår istället att användarna förlitar sig på oss och låter oss föreslå ett kostschema, säger Sanna Guidetti till Influens.

Recept skapade av stjärnkock

Tjänsten, som är en prenumerationstjänst, ska enligt paret även gå att betala med sitt friskvårdsbidrag eller som en anställningsförmån. Recepten i appen är skapade av stjärnkocken Lindor Wink i samarbete med kostrådgivare och inspirationen till appen är hämtad ur parets egna vardag. 

John Guidetti, min man, är en av grundarna och har haft kostscheman så länge han kan minnas som har varit väldigt enformiga och tråkiga. Jag själv behöver stöd i både tips på vad man kan äta men också vad som är bra för ens kropp.

Appen, som fått namnet Goe lifestyle, finns än så länge bara tillgänglig för allmänheten via iOS, men kommer inom några veckor att släppas för Android. Anledningen till att den senare versionen fått vänta något, ska enligt Sanna Guidetti bero på en bugg som behöver lösas.