Alexandra Bring slog nära 5 miljoner kronor – plockar ut en halv miljon

Vinsten växer blygsamt. 

Influencern Alexandra Bring har nära slagit fem miljoner i omsättning under 2022. Närmare bestämt landade hon på 4,9 miljoner kronor, vilket motsvarar en ökning om 21 procent jämfört med föregående år. Det skriver Breakit.

LÄS ÄVEN: Alexandra Bring dubblar vinst och intäkter – 3 procent i engagement rate

Även rörelseresultatet fick sig en skjuts, och steg med cirka 6 procent till 3,2 miljoner kronor. Enligt rapporten plockar profilen samtidigt ut en utdelning på en halv miljon kronor.

När det kommer till influencerverksamheten driver Alexandra tre kanaler, varav en inte är aktiv för tillfället. Den som hon lagt på is är hennes blogg, där den senaste uppdateringen kom förra året. Kanalerna på Instagram och Youtube är hon däremot fortsatt trogen, där hon har 536 000 följare respektive 23 300 prenumeranter.

I dagsläget fokuserar Alexandra på sina sociala plattformar, men tidigare drev hon även e-handelsföretaget Bring Sportswear. Det lanserades 2016, och första året omsatte bolaget cirka 1 miljon kronor.

LÄS ÄVEN: Succésamarbete med Alexandra Bring: ”Aldrig sett något liknande”

Företaget var aktivit fram till 2019, men sedan dess har verksamheten beskrivits som vilande i de efterföljande rapporterna. Det senaste bokslutet för 2022 visar noll kronor i omsättning, med en förlust på cirka 22 800 kronor.

E-handelsbutiken Bringsportswear.com är stängd, men Instagramkontot hänger kvar trots att det också är inaktivt.