Àvora får återförsäljare i Norden – med hjälp av La Mode Agency: “Väldigt viktigt”

Från vänster: Bianca Ingrosso, Vanessa Lindblad, Thérèse Hellström, My Andrén.

Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad står bakom varumärket. 

Àvora lanserades tidigare i år av Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad och positionerar sig enligt företaget själva som ett modeföretag i premiumsegmentet. Tillsammans med La mode Agency kommer företaget nu att lansera wholesale-distribution inom Norden och med det kunna erbjuda sina produkter till utvalda återförsäljare.

La mode agency och deras jobb inom wholesale kompletterar den kunskap vi redan har om att skapa D2C-varumärken. Därför är detta samarbete väldigt viktigt i vårt fortsatta arbete i att driva Àvora framåt som ett modevarumärke inom premium-segmentet. Bianca och jag ser framemot att få besöka de butiker som väljer att satsa på Àvora, säger Vanessa Lindblad, medgrundare av Àvora.

 

Vi är väldigt selektiva med vilka varumärken som vi plockar in i vår portfolio och här har Àvora fått en självklar plats. Det är en väldigt spännande resa varumärket är på väg emot och jag är glad att vi får vara med på den i ett så tidigt stadie där man verkligen kan göra skillnad. Vi känner oss redan som en del av Àvora-teamet, säger Thérèse Hellström, grundare av La mode agency.