Baby Journey ska erövra Europa: “Alla gravida i Europa ska få stöd av oss”

Michaela Forni

Gravidappen är störst i Sverige, nu lanseras den i Norge.

Michaela Fornis gravidapp Baby Journey fortsätter vinna mark. Gravidappen, som lanserades 2020, är redan störst i Sverige och nu väntas en lansering i Norge. Det är enligt bolaget ett första steg i att erövra Europa.

Sedan starten av Baby Journey har jag vetat att jag vill att det här ska bli ett internationellt bolag. Som marknadsledande i Sverige är vi redo att ge oss ut i Europa, säger Michaela Forni i ett pressmeddelande.

Idag når appen, enligt bolaget, nio av tio gravida kvinnor och nyligen gjorde de ett samarbete med ett nyöppnat BB, efter att fått veta att många gravida kvinnor önskade få se hur en förlossningsmottagning såg ut.

För oss är det extremt viktigt att vara lyhörda mot målgruppen, våga vara innovativa samt utveckla revolutionerande funktioner. Jag är övertygad om att det är vår mix av det som har gjort att vi idag är störst i Sverige, berättar Michaela Forni.

Idag lanseras appen i Norge och redan innan lanseringen har bolaget knutit till sig både samarbetspartners och några av Norges största influencers. Enligt bolaget är de redan igång och förbereder för ytterligare en marknad.

Målet är att alla gravida i Europa ska få stöd av oss, avslutar Michaela Forni.