Bianca Ingrosso bekräftar: ”Jag lade ned bolaget”

Bianca Ingrosso (Bild till vänster från ByBianca)

”Min kärlek för Caia Cosmetics tog över”.

Bianca Ingrosso släppte sitt accessoarmärke By Bianca år 2018, i samma veva som hennes sminkvarumärke Caia Cosmetics lanserades. Båda företagen gjorde succé när de slog upp sina digitala e-handelsportar och Bianca lyfte sina produkter regelbundet i sina kanaler.

Men efter en tid började Caia Cosmetics synas allt oftare, och till slut såg ingen skymten av By Bianca något mer. På accessoarmärkets Instagramkonto, som i skrivande stund har över 33 100 följare, dyker det upp följarkommentarer med jämna mellan rum som undrar vad som har hänt med företaget. Det senaste inlägget kom upp den 22:a oktober 2020.

Undertecknad har i november 2020 hört av sig till By Bianca-teamet och frågat vad som händer med sajten eftersom den verkade ligga nere ett tag. Men företaget svarade aldrig på frågan, de har inte heller svarat följarna som undrat samma sak i kommentarerna och i skrivande stund finns varumärkets e-handel inte kvar.

Men igår kväll valde Bianca Ingrosso att svara på frågan. På Instagram skriver hon:

Jag lade ner bolaget för över ett år sedan på grund av tidsbrist och att min kärlek för Caia Cosmetics tog över. Ska jag göra något gör jag det helhjärtat och fullt ut. Tiden räckte inte till. Jag använder och älskar produkterna dock fortfarande.