Bianca Ingrosso gör debut på Spotify: ”Trodde aldrig någonsin att detta skulle hända”

Bianca Ingrosso under inspelning av Blomstertid. (Skrämdumpar från Biancas video på Instagram)

Sminkföretaget Caia Cosmetics, som Bianca Ingrosso är medgrundare av, har lanserat en ny kampanj som skapat stort surr på sociala medier. Bianca har nämligen huvudrollen i videokampanjen som hon även gjort en låt till.

Filmen utspelar sig på en äng där hon går runt och sjunger sommarlåten ”Den blomstertid nu kommer”, i en version som är skriven av hennes bror Benjamin Ingrosso.

Bianca har länge sagt att hon inte vill satsa på en sångkarriär och när hon ställde sig i Globen, numera Avicii Arena, med sin dåvarande poddpartner Alice Stenlöf och sjöng Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer skulle det vara en engångsföreteelse. Men nu har Bianca låtit sig övertalas av sina följare på Instagram.

Ni övertalade mig. I söndags hoppade jag in i studion igen, sjöng in hela låten och herregud det är så sjukt. Den släpps 00.00 inatt på Spotify. Trodde aldrig någonsin att detta skulle hända, men ni fick mig att våga, skriver hon på sin kanal.

Låten heter Blomstertid och är producerad tillsammans med skivbolaget TEN Music Group, som även huserar Benjamin Ingrosso, Felix Sandman och Zara Larsson. I skrivande stund – två dagar efter att titeln släpptes – har låten över 630 700 lyssningar på Spotify, och den officiella versionen på Youtube har över 64 300 visningar. Låten toppade även Spotifys Sverige-topplista efter knappt 24 timmar.

Ni tog låten till etta på Spotify! Är i chock! skriver Bianca Ingrosso på Instagram.