Bianca Ingrosso och Lovisa Worge bygger nytt bolag: ”Ska bli en överraskning”

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge (Foto: Nelly.com och Instagram)

Bianca Ingrosso går in i ett nytt bolag. Det skriver Breakit. Mer exakt har man noterat att Bianca nu sitter i styrelsen hos det nystartade bolaget Ani Who AB, som enligt Bolagsverket ägnar sig åt ”e-handel med mode och accessoarer”. 

Några andra som sitter i styrelsen i Ani Who AB är Biancas koordinator Lovisa Worge samt Mikael Snabb och Jesper Matsch, som båda är medgrundare av sminkföretaget Caia Cosmetics tillsammans med Bianca. Även Tomaj Sangchi, grundare av smyckesmärket Tom Hope, är en av styrelsemedlemmarna i den nya satsningen.

Mikael Snabb, vd på Caia, bekräftar att man bygger ett hemligt bolag under namnet Ani Who AB, men att projektet ”inte är sjösatt utan är på idéstadiet”.

Jag vill inte berätta så mycket, men det kommer bil ett spännande bolag. Det finns såklart en plan, men det håller vi oss för oss själva. Vi vill att det ska bli lite av en överraskning, säger han till sajten.

Vilka roller styrelsemedlemmarna kommer att ha i bolaget är ännu inte avslöjat, förutom att Tomaj Sangchi är uppsatt som vd.

Mikael Snabb säger i intervjun med Breakit att Bianca inte kommer att vara ansiktet utåt för Ani Who ”i samma omfattning som för Caia Cosmetics”. Han tillägger även att det nya bolaget inte kommer att ha någon koppling till sminkföretaget.