Bianca Ingrosso om sitt nya bolag: ”Kommer gå i arv till mina barn”

Bianca Ingrosso

Det ska profilens nya bolag syssla med.

Bianca Ingrosso driver sedan tidigare flera företag. Utöver sin influencerverksamhet har hon också kosmetikabolaget Caia cosmetics som hon startade tillsammans med Vanessa Lindblad. Under 2023 omsatte bolaget över en halv miljard kronor och nu siktar man på att expandera till USA. Det är också tillsammans med Vanessa Lindblad som profilen grundade modevarumärket Àvora. Bolaget grundades 2023 men har redan hunnit ta in återförsäljare i Norden och blivit omnämnda i Vouge.

Tillsammans med Lovisa Worge har Bianca Ingrosso också ett smyckesföretag, Ani jewels, som under sitt första år nådde en omsättning på 19,3 miljoner kronor och gjorde en vinst på 4,4 miljoner kronor.

Kommentaren om det nya bolaget

Senast i raden av bolag som profilen står bakom är Mi-no market, ett bolag hon grundat tillsammans med sina bröder Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso. Enligt den nyligen tillsatta vd:n kommer företaget att syssla med försäljning av köksredskap och livsmedel med inspiration från det italienska köket.

Om det är det bolaget som Bianca Ingrosso syftar på i en nyligen publicerad händelse på Instagram är oklart. Men att hon skulle ha jobbat på att bygga upp bolaget under det senaste året, stämmer överens med de uppgifter som finns om Mi-no market. Händelsen publicerades i samband med en frågestund på Instagram där en följare frågade influencern och entreprenören om hon hade planer på några fler företag.

Håller på att arbeta på ett nytt bolag med fantastiska människor och har gjort i ett år nu, så ja, det kommer ett till. Ett som kommer gå i arv till mina barn om allt går som vi drömmer om, skriver hon i sitt svar.

Bianca Ingrosso har nyligen varit öppen med att hon haft en tuff period och inte mått särskilt bra, vilket fick henne att besöka den uppmärksammade kursgården ”Bara vara”. I sitt svar säger att profilen att hon för tillfället bara vill leva och och njuta av det hon har, men entreprenörslivet verkar hon inte lämna i första taget.

Jag är en entreprenör in i själen och en visionär som älskar att drömma stort, utvecklas och drivs av att ta tag i mina möjligheter och ha fett kul på mina underbara jobb, avslutar hon sitt svar med.

LÄS ÄVEN: Nya vd:n avslöjar: Det kommer Ingrosso-trions nya bolag syssla med