Bomben – Danjal Kanani lämnar samtliga styrelseuppdrag

Joakim Lundell, Jonas Bergström och Danjal Kanani.

”Lovade mig själv att göra det jag är bäst på och som jag älskar, och inget annat”.

TV-stjärnan och multientreprenören Danjal Kanani med tre vunna kristaller i bagaget, är nog mest känd som kollegan och kompisen till Joakim och Jonna Lundell på Youtube och diverse TV-serier. Men på senare år har vi sett honom figurera i olika styrelser och som VD i ett par av dem. Mycket av detta har han skalat ner de senaste månaderna och nu släpper han bomben.

Jag lämnar alla styrelseuppdrag. Det är dags att fokusera på mig själv och vara lite egoistisk. Jag känner länge att detta är ett steg jag behövt ta förr eller senare. Under tre års tid har jag tackat nej till mycket och strukturerat upp framtiden. Jag har även gjort några fina affärer som framtiden får visa er, säger Danjal till Influens..se

Varför just nu?

Igår kändes allt bra och då ringde ringklockan i huvudet och jag lovade mig själv att göra det jag är bäst på och som jag älskar, och inget annat. Jag kommer fortfarande sitta kvar som storägare, investerare och kommer stötta gamla som nya styrelser i bolagen och finnas där för dom hela vägen, säger han.

Vad ska du hitta på när du får så här mycket fritid?

Jag kommer resa lite oftare och hjälpa folk med lite större penseldrag. Det bästa med mitt jobb är att jag kan sköta det var som helst i världen, säger Danjal.