Edvin Törnblom släpper egen liveshow: ”Kastar mig ut”

Edvin Törnblom

”En hyllning till Gunilla Persson, Paris Hilton och Britney Spears”.

Influencerprofilen Edvin Törnblom släppte sin bok ”Bögen är lös” våren 2022. Nu går han i sin poddkompanjon Johanna Nordströms fotspår, och ska ut i landet på Sverige-turné med en humoristisk showmonolog.

Showen är döpt till ”Bögen är lös (i magen)” och ska handla om hur det har varit för Edvin att växa upp som bög under 00-talet. Han utlovar dessutom en dragshow med Ebba Busch, och ett nummer om ”att förvirrat försöka hitta sin plats i en värld fylld av galningar”.

Jag skrev en bok men i mitt huvud skrev jag ett manus till min liveshow. Det här är en föreställning som frigör mig som människa, kastar mig ut och får mig att visa vad jag kan för världen. Som outbildad dum 90-talist ger jag svar på livets stora frågor, säger Edvin Törnblom i ett pressmeddelande.

Showen beskrivs som ”en extravagant frigörelse och en hyllning till Gunilla Persson, Paris Hilton, Britney Spears, alla fag hags och tokiga kvinnor som format Edvin till den han är”. Premiär sker den 26 oktober på Rival i Stockholm. Totalt kommer showen att genomföras 24 gånger i 14 svenska städer.