Efter Milajkis konkurs – här är Stockholms nya selfiestudio

Ta de perfekta bilderna till din Instagram – för 200 kronor i inträde. 

Den 1 September slog Studio selfie upp dörrarna till sin interaktiva selfie-miljö i PK-huset, Stockholm. Här kan besökarna ta de perfekta bilderna till sina sociala medier, med hjälp av olika tema-rum, bakgrunder och miljöer.

För 200 kronor får du under en timme tillgång till hela studion och kan ta så många bilder du hinner med. Ringljus och personal finns på plats för att se till att bilderna blir så instagramvänliga som möjligt. Studion har även tillgång till omklädningsrum för den som önskar byta mellan flera olika outfits.

Det är en perfekt plats för att uttrycka sin personlighet och skapa unikt innehåll. Vår studio är även super för alla olika typer av event, för företag så väl som privatpersoner, säger Studio selfie i ett pressmeddelande.

En liknande popup-studio, vid namn Milajki, blev ett trendande besöksmål för både influencers och privatpersoner som ville ta kreativa bilder till sina sociala medier. Milajki gick under våren 2023 i konkurs och företaget uppgav då att det ekonomiska läget i omvärlden var orsaken till konkursen.