Efter sju år – Rachel ”Yoga girl” Brathen stänger ner sin yogastudio: ”Så svårt”

Rachel "yogagirl" Brathen (Foto: Instagram @yoga_girl)

”Visste att den här dagen skulle komma …”

För två år sedan flyttade Rachel ”Yoga girl” Brathen tillbaka till Sverige. Influencern som gjorde sig känd för sitt innehåll om yoga och vegansk mat, hade innan dess levt flera år på ön Aruba. Det är också där hon drivit sin yogastudio ”Island yoga”. Nu berättar profilen att det blivit dags för studion att stänga dörrarna, för gott.

Vi visste att den här dagen skulle komma så småningom, men det gör det inte lättare, skriver Rachel Brathen om beslutet på Instagram.

Rachel Brathen har sedan flytten till Sverige gjort flera förändringar, både i privatlivet och i sitt innehåll. Turkost vatten har bytts ut mot svensk skogsmiljö och för ett år sedan gick hon också ut och berättade hur hon inte längre är vegan. Nu släpper hon alltså även taget om yogastudion.

Det känns som att en del av mitt hjärta också stängs. Jag har gråtit över det i flera dagar, helt oförberedd på vågorna av känslor och nostalgi som dök upp när beslutet togs. Jag vet att det är rätt sak att göra, men det är också så, så svårt, fortsätter hon sitt inlägg på Instagram.