Efter tre år av inspelningar – nu ska alla få se insidan av Bianca Ingrossos imperium

”På ett sätt vi aldrig tidigare gjort i offentlighetens ljus”.

Bianca Ingrosso har idag gått ut med nyheten om att Warner Bros har producerat en dokumentär om hennes entreprenörsresa. Dokumentärserien ”Imperiet Bianca”, som kommer i fem delar, har premiär den 11 maj klockan 20:00 på HBO Max, samt på Kanal 5 och Discovery.

Serien har spelats in under tre års tid, när hon tillsammans med sina kollegor och vänner ”lägger all tid och kraft på att bygga ett imperium från grunden”. Det skriver Discovery i ett pressmeddelande.

Bianca Ingrosso har skapat ett eget universum runt sitt namn och personliga varumärke. Hon är en prisad och framgångsrik entreprenör och en av Sveriges främsta influerare, tv-personligheter och programledare. Hon är hyllad, omtalad och omdiskuterad. Men framgångssagan är ingen slump. Vägen dit kantas av gediget, hårt och målmedvetet arbete, skriver Discovery.

I serien ska Bianca öppna upp sig ”i intima intervjuer och unika bilder” där hon delar med sig av sina innersta tankar, tvivel, framgångar och bakslag, känslor, passion och drivkraft. Även hennes närmaste krets får en plats i serien.

Bianca upphör aldrig med att imponera i allt hon tar sig för. Vi är oerhört stolta att få ha tagit rygg på Bianca de senaste tre åren i en unik och exklusiv dokumentärserie, där vi får lära känna entreprenören och företagsledaren Bianca Ingrosso. Att få komma så här nära och kunna visa nya sidor av en av våra största och mest populära unga svenska profiler känns otroligt, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Imperiet Bianca på Warner Bros Discovery.

Bianca själv ser fram emot att visa en ny sida av sig själv för den svenska publiken:

Jag är född in och uppvuxen i en kreativ värld, där allt bygger på att få fram en viss känsla. Att förmedla en helhetskänsla är min drivkraft i allt jag gör. Jag ser fram emot att visa upp en sida av mig som ingen riktigt har sett förut – entreprenören och företagaren Bianca. Allt hårt arbete, att inte lämna något åt slumpen och att alltid följa sin magkänsla, säger hon.

Men på Instagram erkänner Bianca att hon trots allt är nervös:

En dokumentär om vår resa. Nervös. Ja, jag är nog lite nervös om jag ska vara ärlig. För just här är jag ärlig, så ärlig som jag aldrig någonsin varit förut… Så ärliga vi någonsin varit förut. Senaste åren har varit en galen berg- och dalbana för mig, för oss. Det har kastats mellan stunder att fira med glädjetårar till total tomhet, tystnad, tvivel och självhat. Vad är ens att känna sig lycklig? Frågan jag ställde mig i flera år.

De senaste åren har ett kamerateam följt oss kollegor och vänner i med- och motgångar, som en fluga på väggen. Den här dokumentären blev så mycket mer än vad jag trodde att den skulle bli och för det är jag både stolt, glad, trygg, rädd och pirrig på samma gång. Rädslan att öppna upp sig på ett sätt vi aldrig tidigare gjort i offentlighetens ljus innan.