ELLE plockar in Maja Nilsson Lindelöf: ”En drömrekrytering”

Maja Nilsson Lindelöf

Modemagasinet Elle förstärker sitt bloggteam med influencern Maja Nilsson Lindelöf. Hon har bloggat sedan 2014 och driver idag även en stor Instagram- och Youtube-kanal.

Maja har under åren gjort många uppskattade samarbeten i sina kanaler men blir även erbjuden designjobb hos varumärken som Gina Tricot. I somras lanserade hon dessutom sitt eget modevarumärke Lis Bonne Atelier och en tillhörande e-handelsbutik.

Maja är en riktig drömrekrytering och vi är otroligt glada över att hon flyttar sin blogg till oss på Elle. Hennes modeintresse och stil, där hon kombinerar budget och lyx, är precis den inspiration vi vill att Elle.se ska erbjuda och stå för, säger Cia Jansson, chefredaktör på Elle, i ett pressmeddelande.

Maja besitter en fantastisk förmåga att vara både personlig och professionell i sina kanaler och hon når verkligen ut till sina läsare och följare på ett inspirerande sätt.

Hos Elle får Maja sällskap av en rad andra bloggare, som Nicole Falciani, Michaela Byggmark Delér, Therese Hellström, Sandra Beijer, Brita Zackari, Elsa Billgren och Edita Renlund.

Jag har så länge jag kan minnas läst Elle och att jag nu få vara en del av det känns så stort och kul för mig, säger Maja Nilsson Lindelöf.