Hanna och Sara Montazami släpper egen design: ”Ska bli spännande att se”

Systrarna Hanna och Sara Montazami för Indiska

Systrarna Montazami, Sara och Hanna, driver stora kanaler på Instagram. Båda har runt 100 000 följare och jobbar flitigt med reklam och inspirationsinnehåll, men förutom sin stigande influencerkarriär är de även modeller för olika modevarumärken. Systrarna har bland annat frontat kampanjer hos Indiska, och nu har modeföretaget plockat in syskonduon till ett första designsamarbete.

Vi tycker att Hanna och Sara verkligen går hand i hand med Indiskas varumärke. Deras glädje och energi lyser igenom i allt vi har gjort tillsammans. Vi ser verkligen fram emot att presentera samarbetet för våra kunder, säger Emma Hellstadius, marknads- och e-handelschef på Indiska, i ett pressmeddelande.

Hanna och Sara har fått ta fram en exklusiv egendesignad kollektion t-shirtar i ekologisk bomull. Kollektionen består av fyra tröjor i vintage-stil, där var och en av dem representerar ett av de fyra naturelementen. Förutom designarbetet kommer systrarna även få genomföra ett liveshopping-event den 9 juni i samband med kollektionens lansering. Därefter kommer t-shirtarna att säljas online och i utvalda Indiskabutiker.

Vi blev oerhört glada när Indiska kontaktade oss med frågan om att designa en kollektion för dem, säger Hanna och Sara Montazami i ett gemensamt uttalande.

Vi ville att den här kollektionen skulle vara en hyllning till naturen och därför var det också viktigt att t-shirtarna producerades i ekologisk bomull. Det ska bli så spännande att se hur vår kollektion mottas av Indiskas kunder.