Såldes till skönhetsjätten – nu relanseras Rebecca Stellas varumärke

Rebecca Stella

Såldes till Lyko 2022.

Rebecca Stella är en veteran inom influencerbranschen. Idag driver hon bland annat podcasten “Nu börjar livet” och ska för sjätte gången vara programledare för realityprogrammet “Paradise hotel”.

Profilen har sedan flera år också haft ett eget skönhetsvarumärke, under namnet Rebecca Stella beauty. Bolaget startades tillsammans med Hubso, men såldes i september 2022 till skönhetsjätten Lyko.

Varumärket får ny identitet

Redan vid försäljningen var det tal om en rebranding och nu verkar varumärket ha fått sin makeover, för nu annonserar Lyko att man gör en relansering av Rebecca Stella beauty.

En helt ny design, ny logga och ny varumärkesidentitet. Vissa favoriter kommer tillbaka med en helt ny design som går i linje med det nya varumärket, skriver Lyko i sitt mail till Influens.

På sin Instagram har Rebecca Stella redan börjat lägga ut teasers från fotograferingar och tillsammans med Lyko har det även spelats in en behind the scenes-video som finns att se på både sociala medier och i alla Lyko-butiker i Norden. På profilens egna hemsida visas nu endast en nedräkning till datumet för relanseringen, som sker den 18 mars.