Hon tar över efter Daniel Redgert – ”ska sparka upp dörrarna”

Daniel Redgert och Chloë Bernhardsson

”En komplex verksamhet som ska leva i flera hundra år”.

PR- och influencer marketingbyrån Redgert Comms grundades av medieprofilen Daniel Redgert 2017. Idag har verksamheten kontor i Sverige, Finland, Tyskland, England och USA, och Daniel själv är vd för det internationella moderbolaget Redgert Group AB.

Men nu lämnar grundaren över stafettpinnen till Chloë Bernhardsson, i dagsläget vd för Redgert Comms svenska verksamhet.

Vi bygger en komplex verksamhet som ska leva i flera hundra år och det kräver rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi jobbar hela tiden med en successionsordning. Nu är vi i behov av att bygga strukturkapital, vilket Chloë bevisligen gjort med bravur i vår svenska verksamhet det senaste året, säger Daniel Redgert i ett pressmeddelande.

Daniel Redgert lämnar dock inte bolaget. Han sitter kvar som operativ styrelseordförande och ska fortsätta arbeta i den dagliga verksamheten, men i en annan roll:

Det är inte frågan om pension för mig. Jag går tillbaka till att göra det jag är bäst på – att vara entreprenör. Jag ska sparka upp dörrarna för nya marknader och affärsområden, samt jobba med vår vision om att kombinera vårt konsultande med investerande. Jag jobbar hårdare än någonsin, säger han.

Idag har Redgert Group cirka 70 anställda internationellt, och siktar på att kliva in i en till två nya marknader om året.

Jag känner mig extremt laddad och dedikerad det nya uppdraget. Arbetet fortsätter med att utveckla och cementera den infrastruktur vi spenderat senaste åren med att bygga upp. Varje person som klivit in genom dörren har bidragit till att göra Redgert Comms till vad det är, och på samma sätt har varje nytt kontor och dess unika lokala förutsättningar stärkt vår affär och gjort oss ännu vassare som team. Ser fram emot att bygga vidare på verktygslådan och ta nästa steg i bolagsresan, säger Chloë Bernhardsson.

Bolaget omsatte över 100 miljoner kronor under sitt senaste räkenskapsår, har aldrig tagit in något externt kapital och har vuxit lönsamt sedan starten.