Jon och Jannis svenska C’est Normal i likvidation

Jon Olsson och Janni Delér (Foto C’est Normals senaste kollketion)

Influencerparet Jon Olsson och Janni Delér startade sitt modevarumärke C’est Normal under 2018, tillsammans med vännen Christian Goossens och Jannis far Rickard Delér. Ett varumärke som från start fick mycket uppmärksamhet och som för varje kollektionssläpp har sålt slut direkt. En succé skulle man kunna säga, men företaget har samtidigt kämpat med att översälja sin lagerstatus på grund av flera tekniska problem med e-handeln.

Man har även haft en del utmaningar kopplade till första Brexit och sedan pandemin. Till slut hittade man en lösning på alla problem – en ny sajt. Den nya onlinebutiken lanserades i maj 2021 och sedan dess har man lyckats genomföra flera framgångsrika kollektionslanseringar.

Idag bor Jon och Janni med sin familj på Cypern, men bodde till nyligen halvtid i Monaco och halvtid i Spanien. Och enligt informationen på C’est Normals e-handel är företaget registrerat i Tyskland. Något som kan vara förklaringen till varför det svenska aktiebolaget C’est Normal AB nu har fått status om beslutad likvidation, enligt bolagsverket.

Enligt årsredovisningen, som avser räkenskapsåret september 2020 till och med sista augusti 2021, ska företaget inte ha haft någon verksamhet under perioden. De kollektioner som har släppts har alltså, troligtvis, lanserats i det tyska bolagets namn.

I rapporten har både intäkts- och resultatraden lämnats tom, och inga andra kommentarer har lämnats.

Influens.se söker företaget för en kommentar.