Kristina ”Keyyo” Petrushina i ny Youtube-serie: ”Mitt livs resa”

Kristina ”Keyyo” Petrushina / Pressbild

Ska göra en egen ”håll-käften-korv”. 

I helgen hade “Den stora korvresan” premiär på Youtube. I serien får tittarna följa med Kristina ”Keyyo” Petrushina på en resa genom Sverige, där hon möter olika korvproducenter, för att se hur de arbetar och ta reda på vad som behövs för att göra en riktigt god korv. 

Serien görs tillsammans med korvexperten Jan Scherman, regissören Teodor Hultberg och Korvmästaren Kerim Akkoc, som ska öppna en ny korvrestaurang i Stockholm. 

Det är få som älskar korv så mycket som jag. Jag äter nästan alltid korv och varför skulle jag inte göra det? Det är världens bästa och godaste mat. Och äntligen får jag bege mig ut på mitt livs resa – Den Stora Korvresan, säger Kristina ”Keyyo” Petrushina.

Genom seriens gång kommer Kristina ”Keyyo” Petrushina och Jan Scherman att träffa starka personligheter, provsmaka unika korvar och leta upp hemliga recept runt om i Sverige. Självklart kommer den korvälskande profilen också få möjligheten att uppfylla en dröm, att göra sin egen ”håll-käften-korv”.