Kristina ”Keyyo” Petrushina leder SVT:s nya underhållningssatsning: ”Tävlar i fake news”

Kristina ”Keyyo” Petrushina (Foto: ROA/Robert Eldrim)

Komikern och influencern Kristina Petrushina, även känd som “Keyyo”, har fått programledarrollen i SVT:s nya lördagsunderhållning ”Är du helt hundra?”. Satsningen har premiär den 2 oktober klockan 20:30 och är ”en oförutsägbar korsning mellan gameshow och frågesport”.

I programmet kommer några av Sveriges medieprofiler att få tävla i att att skilja på sant och falskt bland påståenden som hämtats från nyhetsflöden och på sociala medier. Underhållningen ligger inte bara i frågesporten, varje fel svar ger även ”smått jobbiga konsekvenser”. Det skriver Gala Magasin.

Fatta va coolt! En alldeles ny lördagsunderhållning! Som lilla jag har fått äran att programleda! Roliga, välbekanta gäster kommer att tävla i fake news och vad som egentligen är sant eller falskt i det ständigt uppdaterade nyhetsflödet. En gameshow ni helt enkelt inte vill missa, skriver Kristina på Instagram.

Några av dem som kommer att tävla i det nya underhållningsprigrammet är Clara Henry, Carolina Gynning, Filip Dikmen, Antonija Mandir och Tusse.