Lovisa Wallin släpper debutkollektion – slog rekord innan lansering

Modeinfluencern Lovisa Wallin har gjort sig känd för sin stil och modeinnehåll på sociala medier. I en tidigare intervju med Influens.se berättade Lovisa att hennes dröm är att göra sin egna klädkollektion, och nu har hon gjort sin dröm till verklighet.

Imorgon lanseras nämligen hennes första egendesignade modesamling, som hon har skapat tillsammans med e-handelsföretaget Bubbleroom.

Kollektionen består av totalt 22 produkter, och är en limiterad samling som inte kommer att fyllas på när den tagit slut. Det skriver Lovisa i sina sociala medier. Hon avslöjar även att priserna kommer att börja på 349 kronor och uppgå till 1299 kronor.

Jag är så nöjd med den gröna färgen som vi tog fram. Men jag älskar verkligen alla plagg. Kan inte välja, kollektionen innehåller alla baskläder jag anser att man behöver i höst, skriver hon på Instagram.

Nyheten om att Lovisa ska släppa en kollektion gick ut i måndags, och i samband med det kunde de som ville skriva upp sig på en VIP-lista på Bubbleroom för att kunna shoppa kollektionen tidigare. En lista som snabbt fylldes på, och redan på onsdagen meddelade Lovisa att ett nytt rekord har slagits.

Vi har slagit rekord i antal sign-ups till VIP-shoppingen. Ni är fantastiska! skrev Lovisa på Instagram.

Influens.se söker Bubbleroom.