Margaux Dietz aktuell med två nya böcker – ”saknades på marknaden”

Släpper en barnbok och en barnförbjuden roman.

Förra året släppte Margaux Dietz en barnbok, för några dagar sedan avslöjades det att hon i höst kommer att göra sin skönlitterära debut och idag gick Margaux ut med att ytterligare en barnbok kommer att släppas i slutet av april.

Det händer med andra ord en hel del på bokfronten hos Margaux Dietz. I en video på Youtube berättar hon att ett projekt som hon har jobbat med under flera månaders tid är en erotisk vuxenroman som hon författat tillsammans med en spökskrivare. Boken kommer att släppas i oktober.

Jag tyckte att det saknades något på marknaden som var spännande, lite sexigt och väldigt tillgängligt. Det blir en blandning av ”50 shades of grey” och ”Sex and the city” men också väldigt nutida, säger Margaux i en av sina videor på Youtube.

Historien utspelar sig i Stockholm och alla platser som nämns i boken tar Margaux med sig sin spökskrivare till, för att de ska få uppleva miljöerna.

Det är väldigt självutlämnande att skriva erotik, men det är också något som jag redan älskar, säger hon i videon.

Margaux berättar att den nya boken kommer att bygga på hennes egna erfarenheter, men berättelsen är fiktiv.

Boken handlar om rätten till njutning och att vi kvinnor inte ska behöva be om ursäkt för vår sexualitet, skriver hon på Instagram.

Idag meddelade Margaux att hennes nya barnbok vid namn ”Drömma stort” kommer att släppas i slutet av april och av omslaget att dömma verkar den vara en uppföljning av den tidigare boken ”Arnold reser till Sydafrika”. Margaux Dietz har tidigare även gett ut självbiografin Your best life, som lanserades 2019.