Mr Beast ska slå rekord med “historiens största game show”

Jimmy Donaldson, känd som Mr Beast.

Över 1000 personer kommer att tävla om en vinstpott på över 50 miljoner kronor.

Youtube-profilen Jimmy Donaldson, känd som Mr Beast, ska enligt honom själv lansera “historiens största game show”. Det var i januari i år som det påstods att youtubern och hans team pitchat sin idé till flera olika streamingtjänster. Redan då sades det att Amazon visat intresse för programidén och att parterna var nära att skriva på ett kontrakt, som påstods vara värt över en miljard svenska kronor.

Nu står det klart att det blir Amazone prime video som kommer att sända programmet. I ett inlägg på X delar profilen själv med sig av nyheten.

Jag kommer att filma historiens största spelshow och släppa den på Prime video! Över 1 000 tävlande, 5 000 000 dollar i pris och många andra världsrekord. Jag kommer att avslöja mer senare i år men jag kan säga att det kommer att bli en galen show.

I en intervju med Youtuber-duon Colin och Samir, berättar Mr Beast att showen kommer att påminna mycket om de videor han publicerar på sin kanal, “bara 20 gånger bättre”. Han menar att det till stor del handlar om att han har en större budget.

Pengar är inte ett hinder, säger han i intervjun.