Mustiga Mauris siffror avslöjade – var nära miljonvinst

Mauri Hermundssons

Nu har siffrorna för Mauri Hermundssons, känd som Mustiga Mauri från sin Youtubekanal, bolag trillat in till Bolagsverket. Årsredovisningen visar att intäkterna ökade med nära 30 procent under 2021, och landade på 734 000 kronor. Samtidigt steg rörelseresultatet med 27 procent och uppgick till cirka 719 000 kronor.

RELATERAT: Mustiga Mauri om att vara anställd som influencer: ”Jag tycker att det är värt det”

Profilen har inte kommenterat utfallet i rapporten, men under året har vi kunnat se Mauri gästa olika tv-produktioner som Benjamin’s, samt när han själv klivit in som programledare för underhållningsprogrammet Lego Masters Sverige.

Jag fick äran att bli programledare. Vuxna människor som tävlar i att bygga lego – jag vet att det låter banalt – men de är otroliga! De är genier! De är konstnärer! Ser så mycket fram emot att ni ska få se det här programmet, skrev Mauri Hermundssons i ett inlägg på Instagram.

Samtidigt fortsätter han driva sin Youtubeserie ”Uppdrag mat”, som bidragit till att Mauris karriär tagit raketfart. Idag har kanalen över 570 000 prenumeranter och varje avsnitt snittar runt en miljon tittare. Det skriver Filmtopp.