Över 20 miljoner följare – nu plockas TikTok-serien upp av Netflix

Profilerna från Hype House

Hype House på TikTok är en serie som spelas in av ett gäng kända TikTok-kreatörer i Los Angeles. Hela konceptet med Hype House handlar om att åtta olika influencers bor ihop och spelar in sitt liv i huset tillsammans med de andra profilerna, på så sätt ökar marknadsföringen för alla inblandade profiler som får synas i varandras kanaler.

Idén började spridas på TikTok, men sänds idag även via profilernas konton på Youtube och Instagram. Hype House startades i december 2019 och hette på den tiden ”House of Olympus”.

De som bor i huset idag är Nikita Dragun med 9,1 miljoner följare på Instagram, Larri Merritt med 6,7 miljoner följare och Kouvr Annon, Sienna Mae Gomez, Thomas Petrou, Jack Wright och Alex Warren som alla har en följarskara på runt 2 miljoner per profil.

Den som vill följa profilerna i huset kan enkelt söka på The Hype House på exempelvis TikTok, som också är ett eget konto med över 20 miljoner följare. Och för den som ännu inte gjort sig bekant med den här internationella serien handlar innehållet om främst tre saker – drama, kärlek och karriär.

Nu ska Hype House nå ännu fler tittare genom en egen serie på Netflix. Det rapporterar The Verge.

Netflix har dock inte gått ut med någon mer information rörande den kommande serien, så varken premiärdatum eller andra detaljer förblir hemliga tills vidare. Men alla Hype House-profiler har hunnit berätta om nyheten i sina sociala kanaler.