Peg Parnevik i Så mycket bättre: “Jobbigaste jag någonsin gjort”

Peg Parnevik

Kommer inte själv se programmet. 

Peg Parnevik har, förutom 242 000 följare på Instagram, gjort stor succé inom musikbranschen. Tillsammans med sin syster driver hon också podcasten “Peg och Penny”. För närvarande arbetar hon med sitt kommande album och på lördag är hon aktuell i en ny säsong av tv-programmet “Så mycket bättre”. 

Det är verkligen det bästa men också det jobbigaste jag någonsin gjort. När jag åkte därifrån tog det mig två dagar att landa, jag kunde inte prata med någon och kände mig helt konstig, har hon sagt till Nöjesguiden.

I programmet, där kända artister tolkar varandras låtar, får hon sällskap av bland andra Eagle-Eye Cherry, Dogge Doggelito och Ellen Krauss. Programmet lockar en miljonpublik men artisten själv kommer troligtvis inte att titta.

Jag tänker kolla på första avsnittet, inte mer, haha. Man får ju bara ångest. Jag har gråtit i tv innan och det lever kvar på Youtube. Över en miljon visningar när jag fulgråter i en bil. Jag behöver inte se det igen tror jag, haha. Jag har gråtit så mycket på Gotland att det inte finns några tårar kvar. Så det är lugnt för mig, ett avsnitt, sen är “we good”.