Peg Parnevik gör exklusiv spelning på hemlig plats: ”Sjukt roligt”

Restaurangkedjan Sushi Yama gör sin första sommarkampanj och detta tillsammans med influencern och artisten Peg Parnevik. Hon ska genomföra en exklusiv spelning den 30 juni på en av företagets restauranger i Stockholm, vilken lokal det blir är dock hemligt.

Det är sjukt roligt att få göra samarbetet med Sushi Yama, dels för att jag älskar sushi såklart, men också för att kunna kombinera det med musiken och en exklusiv spelning som man har längtat efter under hela året, säger Peg Parnevik i ett pressmeddelande.

Var spelningen kommer att äga rum kommer endast tio personer att få reda på, och dessa kommer dessutom få möjligheten att ta med sig en vän var till den intima konserten.

Mellan låtarna kommer man även att få hänga med Peg, som i sitt egna vardagsrum fast lite lyxigare, skriver Sushi Yama.

De tjugo tittarna utlovas även goodiebags, drinkar och ”massor av sushi”. Sommarkampanjen är en tävling som utspelar sig på Instagram. För att vinna en plats på Pegs spelning behöver man, som i de flesta Instagram-tävlingar, följa företagets profil och tagga en kompis. Men den här gången uppmanar man deltagarna att ”öka sina chanser” genom att köpa en rätt på Sushi Yama, fota sitt kvitto och skicka det i ett privat meddelande till företaget. Den 27 juni är det dock turen som avgör då kedjan kommer att lotta ut tio vinnare.