Premiär för Bianca i BIANCA – Skavlan: ”Genren får anpassa sig till henne”

Bianca ingrosso, foto :Pernilla Thelaus/Warner Bros Discovery

Showen som fick Bianca Ingrosso att lämna Talang har nu premiär.

Nu är det premiär för ”Bianca” på Kanal5 och Discovery+ och det har blivit dags för Bianca Ingrosso att stå som ensam värd för sin egen talkshow. Även om hon kommer med vana från både TV, Wahlgrens värld, och programlederi i sin pod, har du sagt A får du säga B, så är det en ovan roll enligt henne själv som också i en intervju med TV4 tidigt i våras berättade att det är en uppgift som ändå skrämmer henne.

Jag är så nervös att jag håller på att kolavippen om jag ska vara ärlig. Jag har sådan otrolig respekt för det jobbet som host, programledare och att leda ett program med massa kameravinklar, massor av information och massor av saker som ska slå rätt, sa Bianca då.

Programmet produceras av ett bolag, Monkberry, som drivs av en rutinerad talkshow-värd från grannlandet Norge, Fredrik Skavlan, som ser fram emot att följa Biancas resa.

När hon nu sätter sig i stolen är det inte för att anpassa sig till genren, genren får anpassa sig till henne. Bianca är kul, direkt, ärlig och spontan. Det är egenskaper vi tror behövs för att ta talkshow in i en ny tid, har han sagt i ett pressmeddelande.

Programmet sänds med två avsnitt i veckan, ett på fredagskvällen och ett på lördagskvällen. Bland de första gästerna hittar vi bland annat Mauri, Lasse Hallström, Amanda Schulman och Magnus Uggla, så vi får kanske en fredagsdrink redan i första programmet även om det spelats in i förväg.

Det kommer att bli en helt magisk höst tillsammans med alla gäster, publiken i studion och tittarna. Snart är väntan äntligen över!, säger Bianca Ingrosso.