Proad plockar in fem nya profiler – “rakt in i vår kontext”

Bilder: Proad.se

Fortsätter att förstärka sitt stall med profiler inom matlagning och hem.

Influencerbyrån Proad har flera kända profiler i sitt stall, främst inom matlagnings-, baknings- och gamingsegmenten. De som bland annat är bundna till byrån är Camilla Hamid, Zeina Mourtada som driver ”Zeinas Kitchen” och Julia Bergman. Nu tar man ytterligare ett steg och lägger till fem nya namn i sitt stall, varv tre är profiler från Tiktok.

De nya proflierna är Linda-Marie Nilsson som har ett instagramkonto med en kroppspositiv framtoning. Matilda som som driver TikTok-kanalen Hallonett, Tova Pernu konditor som bakar på Tiktok, Linn Ubult från Hela Sverige bakar som gör just det på Instagram och slutligen TiktokFrida.

Detta är fem profiler som går rakt in i vår kontext. Den enda som kanske sticker ut något är Linda-Marie, men hennes positiva livsstil går igenom alla segmenten som vi har, säger Proads vd Magnus Noord till influens.se.

Det har varit ganska tyst runt presentationer av nya profiler hos Influencer marketing-firman. Men det har sin naturliga förklaring enligt Magnus:

Ja det har varit sommar och semester och det är en hektiskt tid även för influencers, men vi lyckades göra klart med dem direkt efter och det är vi väldigt glada över, avslutar han.