Sigrid Bernsons nya satsning – ska sälja personliga namnlappar: ”Sveriges snyggaste”

Sigrid Bernson (Foto: Instagram @ sigridbernson)

Grundades 2023, nu lanseras varumärket.

Sigrid Bernson, som slog igenom som dansare i Tv4:s satsning Let’s dance, har med 177 000 följare på Instagram skapat sig en stabil karriär som influencer. 

Nu lanserar profilen, tillsammans med sin medgrundare och kollega Cecilia Granath, varumärket Yes yes. Bakom varumärket står bolaget Smart print 1337 som grundades hösten 2023.

Företaget, som erbjuder personligt designade namnlappar, har nu gjort sin första lansering. Namnlapparna är klistermärken tänkta att användas på kläder och andra tillhörigheter, framför allt för barn i skolåldern. I ett inlägg på Instagram berättar Sigrid Bernson om nyheten. 

Jag har varit med och startat företaget Yesyes som lanseras idag! Vi gör Sveriges snyggaste namnlappar. Nu finns de äntligen tillgängliga för er att beställa via vår hemsida, skriver profilen själv om det hela.

Enligt informationen på varumärkets hemsida var det Cecilia Granath som först fick idén till företaget och som senare frågade Sigrid Bernson om att vara med på resan.

Jag vill hitta någon som har en liknande situation som jag, med barn i behov av namnlappar. Personen måste också vara trevlig att jobba med: Sigrid Bernson, går det att läsa på hemsidan.