Tre snabba med Bianca Ingrosso – ”vem vet vad framtiden för med sig?”

Bianca Ingrosso (Foto: Kampanj för Nelly.com)

Bianca Ingrosso är känd som entreprenör, influencer och tv-personlighet, men är kanske också en favoritprofil när det kommer till samarbeten med varumärken. Hennes kollektioner och egendesignade produkter kraschar sajter och tömmer lagerhyllor.

Nu är hon aktuell med sin andra kollektion med e-handelsföretaget Nelly.com. En modesamling som lanserades på måndagsmorgonen.

Du har jobbat på den här kollektionen i ett år. Hur känns det nu när den har lanserats? 

Jag har väldigt många lanseringar varje år, men det är alltid något alldeles speciellt med Nelly för det känns som att vi firar något mer än kollektionen. Vi firar vårt fina samarbete och hur roligt vi alltid har det tillsammans året runt! säger Bianca till Influens.se.

Hur känner du att du har utvecklats under det här året?

Jag känner att för varje år som går blir jag mer och mer bekväm i de idéer jag initierar och att jag ska ta för mig mer. Jag är idag väldigt trygg i mina kreativa tankar, säger Bianca och fortsätter:

Det jag blivit ännu bättre på i år är att göra mina kreativa tankar till verklighet och att verkställa dem i olika delar av ett sånt här projekt..

Blir du sugen på att skapa ditt eget klädmärke nu när du har tagit fram två kollektioner?

Jag är väldigt nöjd med situationen som den ser ut just nu tillsammans med Nelly, och jag är väldigt tacksam över allt jobb de lagt ner under dessa två år. Just nu finns inte tiden för att starta ett eget varumärke och dra igång ett sådant stort projekt, men vem vet vad framtiden för med sig? avslutar Bianca Ingrosso.