Vanessa Lindblads bolag fortsätter backa efter försäljningen av Caia

Vanessa Lindblad.

Både omsättning och resultat minskar i senaste rapporten.

Vanessa Lindblad är, förutom influencer på egen hand, känd som Bianca Ingrossos manager, medgrundare till skönhetsföretaget Caia Cosmetics och fram till i somras ena halvan av podden “Nu börjar livet” med Rebecca Stella. I bolaget som bär hennes namn, Vanessa Lindblad Agency AB, har nu siffrorna för det brutna räkenskapsåret 2021-07 till 2022-06 landat hos Bolagsverket.

Efter ett par år där hon bland annat sålt stora delar av sitt ägande i Caia Cosmetics, har senaste bokslutsåret varit relativt lugnt. Bolagets omsättning minskar med cirka 200 000 kronor mot föregående år och stannar på 1,6 miljoner. Även rörelseresultatet minskar men med betydligt mer, från 1,6 miljoner året innan till 1,1 miljoner kronor i senaste rapporten. Det innebär en minskning med nära en tredjedel.

Jag är involverad i flera bolag och just för detta bolag har det varit ett lugnare år, svarar Vanessa när Influens.se når henne.

Men trots vikande resultat, och en stor utdelning året innan på 51 miljoner kronor, så har Vanessas bolag pengar i kassan i form av både fysiska och finansiella tillgångar på 35 miljoner.