Alice Stenlöf lämnar HUBSO – tar A-dsgn i egen regi: ”Så taggad”

”Lärt mig otroligt mycket”.

Influencern Alice Stenlöf är en profil med flera starka sociala kanaler, men har även sedan två år tillbaka drivit sin e-handelssatsning A-dsgn. Modevarumärket startades tillsammans med e-handelshubben Hubso, och har därför aldrig redovisat egna siffror.

Men nu blir det ändring. För två dagar sedan registrerade Alice ett nytt bolag ”A-dsgn AB”, och nu har hon även bekräftat att hon vidare kommer att driva bolaget själv. Så här skriver hon i en uppdatering på Instagram:

I september 2021 lanserade jag mitt egna varumärke A-dsgn tillsammans med Hubso. Jag hade aldrig vågat drömma om den respons som vi fått med slutsålda kollektioner, popup-butik mitt i centrala Stockholm och att få se alla er bära våra plagg.

Under dessa snart tre år som gått har jag lärt mig otroligt mycket och är så taggad på att ta A-dsgn till nästa nivå – nu i helt egen regi.

Nu letar Alice efter ett team som kan driva varumärket tillsammans med henne.