Alice Stenlöfs lansering tömde lagret – A-Dsgn sålde slut på knappt 40 minuter

Grundaren Alice Stenlöf (Foto: Adsgn.se)

Alice Stenlöf har gjort det igen. Igår släppte det unga modevarumärket några av sina senaste projekt live, två uppsättningar mjukiskläder och ett par jeans. På knappt en timme tog jeansen, som fanns tillgängliga i åtta storlekar från xxs till xxxl, slut.

Grattis till alla som hann beställa jeansen, för de är officiellt slutsålda i alla storlekar, skrev Alice Stenlöf på Instagram kanppt 40 minuter efter lanseringen.

Det är inte första gången det nästan är en tävling för att hinna köpa något från A-Dsgn. Så sent som i slutet av februari släppte företaget en påfyllning av två produkter, och på knappt en minut var allt slutsålt. När samma produkter lanserades för första gången i oktober såldes de också slut nästan direkt.

A-Dsgn är en förkortning av Alice Design. Modevarumärket startades i september 2020 tillsammans med ”influencer-fabriken” Hubso, som står bakom en rad olika e-handelsvarumärken signade av influencers. I Hubsos portfölj finns bland annat Rebecca Stella Beauty, klädmärket Sanne Alexandra Stockholm och Linn Ahlborgs modevarumärke LXA the label.