Antonija Mandir och Keyyo i ny TV-serie: ”Trodde att jag hade visat allt”

Nu är det officiellt. Entreprenörerna Antonija Mandir, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Laila Bagge, Camilla Läckberg och Doktor Mouna är huvudpersonerna i den nya realityserien ”Svenska powerkvinnor”. I serien kommer tittarna att få följa profilerna i deras arbets- och vardagsliv.

Under en period nu har jag haft ett kamerateam i ryggen och vi har spelat in en serie som heter Svenska Powerkvinnor – fem framgångsrika kvinnor med fem helt olika liv. Följ med oss djupare in i våra privatliv och karriärer. Vilka är vi hemma? Hur ser våra arbetsliv ut och hur kom vi dit vi är idag? Jag trodde att jag hade visat er allt men det finns en hel del som ni inte har sett, skriver Antonija Mandir på Instagram.

Serien kommer att bestå av totalt sex avsnitt, och premiären är planerad till hösten på Viaplay, Viafree och TV3. Bakom satsningen står medieföretaget Nent. Fremantle, som gör Masked Singer och Idol, är ansvariga för produktionen.

Under stort hemlighetsmakeri har jag under en längre tid nu haft ett filmteam i hasorna. Har genom åren fått en del realityförfrågningar, och alltid tackat nej. Men detta program har en vinkel jag älskar. Det kommer heta ”Svenska Powerkvinnor” där ni får följa med i vår vardag, när vi kombinerar karriär med privatliv. Vad krävs det för att bygga karriär? Hur får man ihop det med familj? Vad gör vi egentligen på dagarna? Kolla programmet i höst så får ni se. Personligen kommer jag bjuda in er där ingen annan förut varit inbjuden och visa delar av mitt liv ni aldrig förut sett, skriver Camilla Läckberg på sin kanal.