Daniel Norberg: ”Varför är inte jag också influencer?!”

Säsong 1, Avsnitt 1

Emil Norberg är komiker och mediaprofil men ännu inte influencer. Nu lanserar han podden Så blir du FUCKING influencer” där han kommer att träffa Sveriges största influencers och experter på sociala medier, för att ta reda på hur man egentligen blir influencer och därmed blir rik, lycklig och älskad.

I detta avsnitt berättar jag om bakgrunden till den här poddserien. Tillsammans med min bror Daniel Norberg kommer vi fram till att det bästa sättet att försöka bli influencer på nog är att fråga influencers själva hur de har gjort. Jag går igenom min kontaktbok och resan mot att bli influencer tar sina första stapplande steg, säger Emil Norberg.


Om Emil Norberg:

Emil Norberg är komiker, manusförfattare och snart ännu en av alla FUCKING influencers. Dessutom är han utbildad jurist och ekonom. Emil har, tillsammans med sin bror Daniel Norberg, Youtube-kanalen “Bröderna Norberg – Emil och Daniel”, som har cirka 274 000 prenumeranter och klippen på kanalen har i skrivande stund visats hela 125 594 374 gånger. I flera år har kanalens klipp listas som några av Sveriges mest visade på Youtube.

Emil har vunnit det svenska humorpriset 2016 för Årets Webbhumor och därutöver varit nominerad till samma pris 2017, 2019 och 2020. Han har även vunnit Big Buzz of the Year i kategorin Youtube 2016. Under 2016 startade Emil dessutom konsultbolaget Paradime som bland annat stöttade stora nationella mediebolag i sitt arbete med sociala medier. Emil Norberg och Daniel Norberg var även programledare för Nordens första influencer marketing-branschevent; Influencer Marketing Sunmit 2022.