DÄRFÖR kan vi vara så produktiva! – med Johanna Berg

Säsong 1, Avsnitt 8

Emil Norberg är komiker och mediaprofil men ännu inte influencer. I podden ”Så blir du FUCKING influencer” träffar han Sveriges största influencers och experter på sociala medier, för att ta reda på ”hur man egentligen blir influencer och därmed blir rik, lycklig och älskad”.
Med på resan har han med sig Influens.se. På Influens uppdaterar Emil läsarna om tipsen han fått från intervjupersonerna har fungerat, och om han kommit närmare målet att bli influencer.

Den här veckan träffar Emil Youtubern Johanna Berg:

Johanna Berg berättar om hur hon och Marcus gick från att vara passiva Youtube-tittare som drömde om att själva våga göra innehåll, till att bli några av Sveriges mäktigaste Youtubers. Dessutom avslöjar hon hur de gör för att få tiden att räcka både till att vara några av Sveriges mest produktiva influencers och samtidigt renovera en gård, ta hand om tre hundar och ett trettiotal hästar. Hon förklarar hur man kommer igång med att skapa och genomföra idéer utan vare sig tid eller pengar.


Om Emil Norberg:

Emil Norberg är komiker, manusförfattare och snart ännu en av alla FUCKING influencers. Dessutom är han utbildad jurist och ekonom. Emil har, tillsammans med sin bror Daniel Norberg, Youtube-kanalen “Bröderna Norberg – Emil och Daniel”, som har cirka 274 000 prenumeranter och klippen på kanalen har i skrivande stund visats hela 125 594 374 gånger. I flera år har kanalens klipp listas som några av Sveriges mest visade på Youtube.

Emil har vunnit det svenska humorpriset 2016 för Årets Webbhumor och därutöver varit nominerad till samma pris 2017, 2019 och 2020. Han har även vunnit Big Buzz of the Year i kategorin Youtube 2016. Under 2016 startade Emil dessutom konsultbolaget Paradime som bland annat stöttade stora nationella mediebolag i sitt arbete med sociala medier. Emil Norberg och Daniel Norberg var även programledare för Nordens första influencer marketing-branschevent; Influencer Marketing Sunmit 2022.